Počet zobrazení stránky

čtvrtek 9. února 2012

Bad mood and neck pain

Dobré ráno :-)
Od včerejška mě bolí hrozně v krku, nemůžu vůbec polykat, takže zůstávám doma, a doufám, že to nebude angína. Ano, dneska je tak obecně úžasný den. Když potřebuju někomu zavolat, tak se nedovolám a ordinační hodiny mé doktorky jaksi nemůžu nikde najít ;-). Ale nebudu se tady moc rozepisovat jak je mi špatně.
Viděli jste film "Náš Vůdce"? Zítra bych ho měla dostat na flashce, takže bych napsala recenzi, ale alespoň tak orientačně o co jde.. 
Je to německý drama/thriller. Učitel Rainer Wegner vyučuje na gymnáziu a rozhodne se během jednotýdenního projektu zkusit jeden pokus, jak vysvětlit studentům AUTOKRACIE. Nejdříve probíhalo všechno v pořádku, jen neškodné pojmy, docela nezáživné přednášky, ale během několika dnů se teorie přeměnila v praxi, a žáci se chytí učitelova výkladu. Během několika dnů se ze studentů stane neovladatelný team a vytvoří projekt, začnou odstrkovat ty, kteří myslí jinak. Rainer Wegner se snaží studenty uklidnit a domluvit jim, ale je pozdě. 
Podle toho, co mi lidé, kteří to viděli o tom říkají, si myslím, že to patří mezi filmy, které byste měli vidět. 




Good morning :-)
Since yesterday my throat hurts terribly, I can not swallow, so stay home and hope that it will not angina. Yes, it is generally so amazing day. When I need someone to call,no one is answering,office hours of my doctor I can not find;-).But I will not describe them here too as I'm sick.
Have you seen the movie "The Wave"? Tomorrow I should get on the flash, so I'll write a review, but at least as indicative of what's going on ..
It's German drama / thriller. The teacher Rainer Wegner taught at school and decides to try the project jednotýdenního an attempt to explain to students autocracy.At first everything went fine, only harmless terms, quite boring lectures, but within a few days to transform theory into practice, and students caught with teacherinterpretation. Within a few days, the student becomes uncontrollable and create ateam project, will force away those who think differently. Rainer Wegner tries toreassure students and arrange them, but it is too late.
From what people who saw it say about it, I think it is one of the movies that you should see.








Žádné komentáře:

Okomentovat