Počet zobrazení stránky

středa 29. února 2012

Spring holidays has gone

Dobrý večer :-)


Od prázdnin nám uběhla už docela hezká řádka dnů a já už si říkám, že by to nějaké chtělo. Naštěstí budou za chvilku Velikonoce, takže si od školy zase trochu odpočineme.. ;-) 
Dnes jsem se vrátila dřív domů a docela dlouho jsem se přemlouvala k tomu otevřít sešit z chemie.. Nakonec jsem ho otevřela asi před hodinou a před chvílí ho zase zavřela s tím, že si to prostě nikdy nezapamatuji..;-)
Zavírám tašku do školy a jdu si konečně udělat pohodlí a pustit nějakou romantickou komedii, protože to je přesně to, co teď potřebuju..:-)

Good evening:-) since the holidays had passed us a pretty line of days and I have to say that it would have wanted. Luckily they will second Easter, so I will rest a bit from the school. ;-) Today I came home early and quite long, I pleaded to open a workbook from chemistry. I finally opened it about an hour ago and before it shut, I'll just never remember it .;-)I'm closing the bag to school and I'm finally comfortable and let some of the romantic comedy, because it is exactly what I need..:-)


Yes I love him...:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat